Neked is! biztosításA biztosításkötési időszak
2015. november 30-án
befejeződött!

Neked is! biztosítás
GRUBER Travel

GRUBER Travel

Tájékoztatás a GRUBER Travel ügyfelei részére

A Gruber Travel és a Vienna Life Biztosító jóvoltából nyújtott, 1 évre szóló ingyenes és kötelezettségek nélküli balesetbiztosítás baleset esetén nyújthat anyagi segítséget a biztosított és szerettei részére. A biztosítás 2016. július 31-ig igényelhető. További részleteket az Ügyféltájékoztatóban, a biztosítási feltételekben és a különös feltételekben talál (K0326 Különös feltétel, K0301 Különös feltétel).

Ingyenes

Ingyenes

Mire jó ez a biztosítás?

Ez egy egy évre szóló, 2015. december 1. és 2016. november 30. között érvényes, ingyenes balesetbiztosítás, amely anyagi segítséget nyújt baleset esetére, kötelezettségek nélkül. A biztosításnak nincsenek rejtett költségei, valóban 0 Ft és egy év után, 2016. november 30-án automatikusan megszűnik.

Tudjon meg többet a biztosításról!

Mire jó ez a biztosítás?

Mekkora anyagi támogatást nyújt a biztosítás?

Maradandó egészségkárosodás esetén,  annak súlyosságától függően, maximum 500 000 Ft egyszeri anyagi támogatást, súlyosabb esetekben (min 40%-os maradandó egészségkárosodás) pedig egy éven keresztül további 100 000 Ft-os havi járadékot nyújt a Biztosító.
Baleseti halál bekövetkezése esetén az örökösök összesen 500 000 Ft kifizetésben részesülnek.

További részleteket az Ügyféltájékoztatóban és a biztosítási feltételekben talál.

Küldd Te is!

Ki kaphatott ilyet?

Kinek és hogyan lehet ilyen biztosítása?

A Neked is! biztosítást 2015. október 1. és november 30. között lehetett ajándékozni és minden magyar állampolgár vagy tartózkodási, illetve letelepedési engedéllyel rendelkező természetes személy elfogadhatta 2015. október 1. és november 30. között a neki küldött ajándék biztosítást, amennyiben az igénylés időpontjában már betöltötte a 18. életévét, illetve még nem töltötte be a 76. életévét, továbbá akinél nem állapítottak meg maradandó egészségkárosodást.

Miért?

Ajándék? Miért?

Miért csinál ilyet egy biztosító?

Mert hiszünk benne, hogy a biztosítás igenis jó – annak ellenére is, hogy az emberek többsége nem érzi fontosnak. Tudjuk: előbb gondolunk az autónk vagy lakásunk biztonságára, mint sajátunkra. Bármilyen furcsa, tényleg azt gondoljuk, hogy egy ilyen biztosításra mindenkinek szüksége van. Fontosnak tartjuk, hogy egyre több és több ember ismerje fel, hogy a biztosítás nem felesleges pénzkidobás és reméljük, hogy kampányunk hatására javul majd a biztosítási kultúra Magyarországon.

Miért?

Mit tegyek?

Mit tegyek baleset, kár esetén?

Kár esetén kérjük, az Ügyintézés menüpontban található tájékoztató szerint járjon el, küldje el a Biztosító részére a kitöltött kárbejelentőt, és csatolja hozzá a balesettel kapcsolatos dokumentumokat.

További információkért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 40 30 30 30-as telefonszámon.

Kárbejelentéshez kapcsolódó dokumentum

Dokumentumok

A Neked is! biztosításhoz kapcsolódó letölthető dokumentumok

Tekintsd meg dokumentumainkat!

Dokumentumok