Nívó életbiztosítás

Akár 10 főről is gondoskodhat

egy szerződésben.

IdézetGondoskodom a családomról,
történjen bármi...Idézet

Nívó életbiztosítás
Biztos kezekben

Biztos kezekben

Megbízható védelem az egész család számára

A Nívó II. életbiztosítással előre nem látható élethelyzetekben is biztos kezekben tudhatja szeretteit, és elősegítheti a megszokott életszínvonal fenntartását egy esetlegesen bekövetkező haláleset, vagy rokkantság esetén is.

Tudjon meg többet életbiztosításunkról!

Biztos kezekben

Gondoskodik az egész családról!

Akár 10 főt is biztosíthat, így egy biztosításon belül gondoskodhat házastársa, gyermekei, szülei biztonságáról. Szerződése rugalmasan alakítható a változó igényeknek és élethelyzeteknek megfelelően, legyen szó a díjfizetési szokások változásáról vagy éppen új gyermek érkezéséről.

Személyre szabott védelem választható kiegészítőkkel

Többféle, előre összeállított védelmi csomag vagy egyedi kiegészítő biztosítás közül választhat, a szerződés minden szereplője számára tetszőlegesen választható formában, és ezek köre bármikor rugalmasan módosítható.

Öngondoskodás minden helyzetben

Egyedi igényekre szabható kiegészítő biztosításunk olyan élethelyzetekben nyújthat segítséget, mikor tartós, végleges rokkantsággal kell szembenéznie egy addig aktívan dolgozó családtagnak. Ilyenkor érezhetően közel kerül az életszínvonal jelentős csökkenésének fenyegetése, és időre van szükség ahhoz, hogy a megváltozott állapotokhoz alkalmazkodni tudjunk. Ezekben a helyzetben segíthet a Rokkantsági Áthidaló Csomag egyszeri nagyobb összeggel és rendszeres járadékszolgáltatással.

Kösse meg gyorsan és egyszerűen!

Annak érdekében, hogy az Ön számára minél könnyebben elérhetővé tegyük a biztonság érzetét, a Nívó II. életbiztosítás a legtöbb esetben orvosi vizsgálat nélkül, csupán a szükséges dokumentumok kitöltésével igényelhető.

Díjazzuk, ha Ön vigyáz magára: Kármentességi bónusz

A Nívó II-höz kivételes lehetőségként kármentességi bónusz szolgáltatást nyújtunk, amely abban az esetben jár, ha az elmúlt öt évben a kárkifizetések nem haladták meg az addig az időpontig befizetett díjak összegét. Így a biztosítási védelem megnyugtató tudata mellett bónuszkifizetés is gyarapíthatja megtakarításait.

5% kedvezmény

5% kedvezmény

Akció: 5% családi kedvezmény

Gondoskodjon azokról, akik fontosak Önnek! Egy Nívó II. szerződéssel akár 10 főre is kiterjeszthető a védelem, és 2016. március 1-től 5%-os kedvezményt adunk minden biztosított életbiztosítási díjából, ha legalább két fő szerepel a szerződésben.

Nemdohányzók előnyben

Nemdohányzók előnyben

Díjazzuk, ha nem dohányzik!

Azok, akik nem hódolnak a dohányzás káros szenvedélyének, és elkerülik a cigarettát, az egészséges életmód jutalmazásaképpen jóval kedvezőbb tarifa alapján köthetnek biztosítást, amely akár 60%-os árelőnyt is jelenthet számukra! Az ehhez szükséges gyors és fájdalommentes vizsgálat várakozás nélkül elvégezhető országos hálózatunk felkészült rendelőiben vagy akár Ügyfeleink otthonában is!

dr. Life

dr. Life

Non-stop orvosi segítség: dr. Life

A biztosítás díjától függően külön költség megfizetése nélkül jogosulttá válhat a dr. Life nyújtotta orvosi szolgáltatásokra.

Tudjon meg többet orvosi szolgáltatásunkról!

dr. Life

0-24 órás orvosi call center

Bármikor, bármilyen egészségügyi panasszal, kérdéssel fordulhat hozzánk, a vonal másik végén felkészült orvosok várják a hívását éjjel-nappal.

Nemzetközi orvosi szakvélemény

Bizonytalan az orvosi diagnózisával kapcsolatban? Nem talál választ a kérdéseire? Küldje el nekünk a teljes orvosi dokumentációt, és mi továbbítjuk azt a nemzetközileg elismert szakorvosoknak, akik szakértő orvosi információval egészítik ki a kezelőorvosától kapott információt, amely segíthet az egészségügyi probléma megoldásában.

A dr. Life szolgáltatás az alábbi telefonszámon érhető el: 06 1 46 11 566

Online ügyfélportál

Online ügyfélportál

Intézze pénzügyeit online, otthonról!

iBiztosító ügyfélportálunkon online intézheti biztosítási ügyeit: legyen szó a biztosítási szerződés módosításáról vagy a díjfizetési szokások változásáról. Mindezt bárhonnan - akár otthonról is – biztonságosan és kényelmesen teheti meg.

Legyen Önnek is iBiztosítója!

A Nívó II. kockázati életbiztosításhoz kapcsolódó letölthető dokumentumok

Tekintse meg dokumentumainkat!

Dokumentumok

A Nívó II. kockázati életbiztosításhoz kapcsolódó ügyintézés

Megtudhatja, hogy az egyes ügyeket mely csatornákon, milyen módon intézheti, valamint letöltheti a szükséges dokumentumokat is. Válasszon az alábbi ügytípusok közül és intézze ügyeit az Ön számára megfelelő csatornán!